Антицелулитен масаж с моделираща и стягаща терапия на ханш, бедра, корем и паласки

Антицелулитният масаж е мануална лимфна (ръчна) терапия, която цели да премахне подкожните мазнини и да раздвижи лимфната течност в проблемните зони на тялото.Техниките, използвани по време на антицелулитен масаж са енергични и целят да раздвижат кръвопотока и лимфната течност. Засиленото кръвообращение подпомага разграждането на мазнините в проблемните области и захранва тези зони, за да могат да се възстановят бързо и ефективно.Възможно е антицелулитният масаж да се комбинира с други терапии и техники, за да се засили ефектът от процедурите За постигане на добър краен резултат се използват специални техники на работа, както и подходящи масажни и етерични масла.

За постигане на добър ефект е препоръчително да се направи сет от 6-10 процедури, като краен резултат се използват специални техники на работа, както и 5D съставките с термален гел с екстракт от кофеин, капсаицин, Л-карнитин, гуарана, канела. Масажът в комбинация с тях, спомага за подобряване на кръвообращението и лимфотока и забързва метаболизма.

Практиката показва, че най-добра ефективност се постига при редуване на процедури с вендузи, лимфен дренаж и мануален ръчен масаж, подсилен с антицелулитни кремове. По този начин се подобрява кръвообращението и лимфотока на проблемните зони което спомага за разнасяне на натрупванията.

User Rating: 0 / 5

0 от 5 - 0 гласа
Thank You for rating this article.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Обади се!