Дълбокорелаксиращ масаж

1

Отпуснете се, релаксирайте и забравете за напрегнатотоежедневие и натрупаните болежки!

Ние от Fullrelax ще ви избавим от болката и дискомфортаЗапази час на телефон 0893414609

Релаксиращ масаж има за цел да помогне на всеки един от Вас, който след края на работния ден  се чувства: преуморен, изтощен и усеща дискомофорт в цялото тяло, което е съчетано с болки в гърба или цялото тяло. Подарете си един  масаж, който притежава уникакален ефект да се пребори със стреса в ежедневието, както и да постави тялото Ви в баланс и хармония!

Масажът не е глезотия а средство,което дарява здраве!
Релаксиращия масаж има силно изразен лечебен ефект, подобрява кръвообръщението засилва лимфообръщението, намалява напрежението и болките  в болезнените области. Релаксиращия масаж намира приложение при хронични болки в тялото, за целта се използват лечебни техники и похвати с които нашият специалист умело борави.
Релаксиращото действие на масажа ще презариди вашите сили като премахне умората от ежедневието и чувството болезненост на гърба Ви, което е следствие грешна стойка на работното място. Ефекта от масажа се засилва с всеки изминал път.
Подобрете здравословоното състояние, насладете се на релакса, който ние ще Ви предоставим!

Бихме определили,че един релаксиращ масаж е допинг за тялото Ви като успокоява тялото от натрупаната умора и премахва болката в гърба или цялото тяло , не чакайте до последния момент за вземете решение и ще се чувствате природен след няколко масажа за които няма да съжалявате!

Направете си най-ценият подарък, който дарява здраве и хормония и Ви кара да се чувствате отлично !

Топ Цена 
60минути 45лв
30минути 23лв

User Rating: 0 / 5

0 от 5 - 0 гласа
Thank You for rating this article.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Обади се!