fbpx

Класически масаж

Класически масаж

Масажът винаги е добра идея за качествен релакс! :) С масаж при Нас ще се почувствате като преродени! Запази час на телефон0893414609 ТОП Ценa Сега    (30минути)-14лв (60минути)-24лв

Класически масаж има благоприятен ефект като премахва натрупаната умора върху цялото тяло от заседналия начин на живот, както и хроничната болката в гърба и кръста.
Масажа засилва кръвообръщението,подобрява лимфната система, както и дейността на нервната система. Класическият масаж е отлично профилактично средство за всекидневно здраве!Предлаганият масаж е подходящ при обща скованост на тялото, предизвикана от заседналия начин на живот. Класическия масаж е утвърден в лечебната практика на нашият Център за класически, лечебни, професионални, възстановителни и спортни масажи Fullrelax. Ние ще  подходим индивидуално към Вашите нужди независимо дали страдате от стрес, дискомофорт, неспокойствие или Ви мъчат болки в гърба или цялото тяло. Профилактичното прилагане на класически масаж ще подобри вашето физическо и емоционални състояние, както и ще продоврати повторна поява на симптомите. Всяка процедура по масаж се прилага индивидуално в зависимост от състоянието на клиента.

Класически масаж е едно от най-древните използвани средства за премахване болката в гърба и кръста, както и за възстановяване на човешкото здраве. Класическия масаж въздейства на целия организъм, като подобрява и укрепва функциите на всички системи и органи в него. Кожните рецептори възприемат и транспортират външните въздействия от масажните техники навътре в организма и оказват благоприятно действие на редица органи и жизнени системи. Постига се подобряване на обмяната на веществатаускоряване на кръвообращението и увеличаване на изхвърлянето на метаболити и токсини от организма. Като най-типичен представител на мануалния масаж е класическият масаж.
Класически масаж се използва за нормализиране на функциите на организма при различните видове травми и заболявания.
Клиента е легнал на масажната кушетка в позиция тилен лег и е с удобно за него белио. Използват се  следните основни масажни похвати-поглаждане, разтриване, размачкване, ударно-вибрационни похвати и пасивни движения. Към всеки основен похват се прилагат и множество допълнителни и комбинирани похвати,прилагането на които зависи от заболяването, неговото, развитие, функционалните нарушения, частта коята се масажира. В зависимост от характера на протичане на възпалението класически масаж може да се прилага всеки ден или през ден или по преценка на масажиста.
Класически масаж на гръб, кръст, ръце и крака плюс лечебен масаж на болезнени зони. При болки в кръста, гърба и ишиас, схванат врат и горната част на гърба, болки в гърба и краката, дископатия и дискови хернии, плексит, невралгия, главоболие и мигрена, ошипяване,емоционален дибаланс.Класически масаж (гръб, кръст или цяло тяло плюс масаж на болезнена зона по избор) При болки в кръста, гърба и ишиас, схванат врат и горната част на гърба, болки в гърба и краката, дископатия и дискови хернии, плексит, невралгия, главоболие и мигрена, ошипяване,емоционален дисбаланс.
Класически  масаж (Масаж на цяло тяло и болкоуспокояващ масаж на болезнена зона по избор) При болки в кръста, гърба и ишиас, схванат врат и горната част на гърба, болки в гърба и краката, дископатия и дискови хернии, плексит, невралгия, главоболие и мигрена, ошипяване.

ТОП Ценa     (30минути)-14лв.  (60минути)-24лв

Ако имате въпроси или желание за резервация,ние Ви очакваме на телефон: 0893414609
ж.к Редута, улица Детелин Войвода № 16-20 (до зала Фестивална)

    Ново !!! КЛИКНИ ТУК  и Купи Ваучер за масаж с до 50%ОТСТЪПКА + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА гр.СОФИЯ 

Грабни подходящия за теб масаж,който ще премахне болките и схващанията или направи чудесен ПОДАРЪК за любим човек!

 

User Rating: 5.00 / 5

5.00 от 5 - 8 гласа
Thank You for rating this article.

Коментари  

#7 Благо 04-07-2017 22:53
Много ми хареса масажа :)
Цитиране
#6 Иванка 27-05-2017 06:48
Супер беше всичко!
Цитиране
#5 Георги 03-03-2017 06:55
Много съм доволен и благодарен за хубавия масаж,който ме избави от болките в гърба!
Цитиране
#4 Ива 01-03-2017 06:02
Много съм доволна! Препоръчвам!
Цитиране
#3 Александра 12-02-2017 08:50
Страхотен масаж съчетан с професионално обслужване!Ще се възползвам пак!
Цитиране
#2 Евгения Раданова 31-01-2017 23:22
Страхотен професионалист! Чудесен лечебен масаж,който ме избави от силните болки в гърба и кръста! Сърдечно Ви БЛАГОДАРЯ !
Цитиране
#1 Мануела Петрова 24-01-2017 21:15
Страхотен професионалист !Уникален масаж, коректно отношение и качествени резултати. Силно препоръчвам. Масажистът определено си разбира от работата и е много добър.
Цитиране

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Обади се!