fbpx

Лечебен масаж при дискова херния

Лечебен масаж на гръбНапоследък болките в гърба са ежедневие за теб?Не им се давай! Заедно ще премахнем болките като  Запазиш час на телефон 0893414609  45лв за 60минути--->>>Сега ПРОМОЦИЯ  Само за  30лв(60 минути)

Лечебен масаж представлява съвкупност от различни видове техники и терапии, обединени в едно цяло с цел премахване хроничната болка в гърба и кръста или цялото тяло. Всеки пациент получава строго индивидуален подход, при който след диагностициране на проблемите, се набляга на прилагането на определен вид техника, в зависимост от спецификата на проблемите.
Лечебният масаж е подходящ при обща скованост на тялото, предизвикана от заседналия начин на живот, физически и емоционален стрес, депресивни състояния, безсъние, тревожност, болки в кръста, гърба и ишиас, схванат врат и горната част на гърба, болки в гърба и краката, дископатия и дискови хернии, плексит, невралгия, главоболие и мигрена, ошипяване.

Лечебният масаж е утвърден в лечебната практика на нашият Център за класически, лечебни, професионални,възстановителни и спортни масажи Fullrelax.
Масажа се прилага на всички възрастови групи включително и на деца. Това е напълно безвреден, щадящ масаж. Нека заедно да повишим  енергийния Ви баланс, за да предотвратите появата на хронични или здравословни проблеми, за да подсилите тялото си, използвайте силата на Лечебния масаж.
Чрез Лечебния масаж ще почувствате напълно подготвени за предизвикателствата на ежедневния живот – стрес, вируси, бактерии,болки в кръста и гърба, дискова херния, дископатия, плексит, ошипяване и т.н

Лечебния масаж ще Ви помогне да бъдете в хармонията с тялото си,от чиято хармония зависи неговото щастливо съществуване!
Повишите енергийния си баланс, за да предотвратите появата на здравословни проблеми, както и да  подсилите тялото си, използвайте силата на ЛЕЧЕБНИЯ МАСАЖ.След масажа ще се почувствате напълно подготвени за предизвикателствата на ежедневния живот – стрес, вируси, бактерии, падания, болки в кръста и гърба,дископатия,дискова херния, главоболие, плексит, ошипяване.

Как протича масажа:
Клиента е легнал на масажната кушетка в позиция тилен лег и е с удобно за него белио или спортно облекло. Използват се  следните основни масажни похвати-поглаждане,разстриване,размачкване, ударно-вибрационни похвати и пасивни движения. Към всеки основен похват се прилагат и множество допълнителни и комбинирани похвати, прилагането на които зависи от заболяването съпътстващи проблеми, неговото, развитие, функционалните нарушения и частта коята се масажира.

Лечебен масаж (Масаж на болезнена зона по избор)-При болки в кръста, гърба и ишиас, схванат врат и горната част на гърба, болки в гърба и краката, дископатия и дискови хернии, плексит, невралгия, главоболие и мигрена, ошипяване);

 

ЦЕНИ

15лв за 20минути
24лв за 30минути
33лв за 40минути
43лв за 50минути
45лв за 60
минути ПРОМОЦИЯ  Само СЕГА за  30лв


Лечебния масаж е чудесен подарък за вашите близки и познати! Подарете им здраве в Център за класически, лечебни, професионални, възстановителни и спортни масажи Fullrelax

Ако имате въпроси или желание за резервация, ние Ви очакваме на телефон: 0893414609
ж.к Редута, улица Детелин Войвода № 16-20 (до зала Фестивална)

 Ново !!! КЛИКНИ  ТУК и  КУПИ Ваучер за масаж с до 50%ОТСТЪПКА + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА гр.СОФИЯ
Грабни подходящия за теб масаж,който ще премахне болките и схващанията или направи чудесен ПОДАРЪК за любим човек!

User Rating: 5.00 / 5

5.00 от 5 - 2 гласа
Thank You for rating this article.

Коментари  

#4 Венелин Рангелов 06-07-2018 17:58
Христо е същински магьосник! Бил съм на стотици масажи къде ли не, за мен това е най-добрия възможен. Имам тежка дискова херния и този човек ме вдигна на крака!
Цитиране
#3 Ивайло 23-04-2017 19:23
Днес посетих студиото, безкарайно съм благодарен за вниманието което получих силните болки в кръста изчезнаха веднага след масажа,найстина човека си разбира от работата! Горещо препоръчвам на всички
Благодаря
Цитиране
#2 маргарита 13-03-2017 20:45
Получих подарък лечебен масаж при дискова херния от сина ми,който ми го подари за 8ми март.Супер беше! Болките в кръста изчезнаха! Висок професионализъм съчетан с внимателно отношение ! Благодаря Ви!
Цитиране
#1 Гергана Аладжова 24-01-2017 21:24
Горещо препоръчвам на всички да се възползват от услугите на студиото! Определено мога да кажа, че масажистът Христо знае какво прави!
Цитиране

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Обади се!