Лечебен масаж при плексит

Релаксиращ масаж 2

Лечебен масаж при плексит представлява комплекс от различни видове техники на масаж обединени в една единственна цел премахване на хроничната или остра болка в областта на врата,рамото и плешката (лопатка).Всеки клиент при нас получава строго индивидуален подход, при който след диагностициране на проблемите, се набляга на прилагането на определен вид техника, в зависимост от спецификата на проблемите.
За хроничната или остра болка:
Боли едностранно; вие не губите чувствителността си и можете да движите ръката от проблемната страна, но всичко това е адски болезнено – именно затова предпочитате да не го правите и неволно обездвижвате ръката. Боли рамото и плешката, болката може да прониже цялата ви ръка по дължина чак до връхчетата на пръстите. Тя ви изгаря и ако се опитате да обърнете глава, затова започвате да се държите като вдървен (трудноподвижен).
Лечебният масаж е подходящ при обща скованост на тялото, предизвикана от заседналия начин на живот, физически и емоционален стрес, депресивни състояния, безсъние, тревожност, болки в кръста, гърба и ишиас, схванат врат и горната част на гърба, болки в гърба и краката, дископатия и дискови хернии, плексит, невралгия, главоболие и мигрена, ошипяване.

Лечебният масаж при плексит е утвърден в лечебната практика на нашият Център за класически, лечебни, професионални,възстановителни и спортни масажи Fullrelax.
Масажа се прилага на всички възрастови групи включително и на деца. Това е напълно безвреден, щадящ масаж. Нека заедно да повишим енергийния Ви баланс, за да предотвратите появата на хронични или здравословни проблеми, за да подсилите тялото си, използвайте силата на Лечебния масаж.
Чрез Лечебния масаж при плексит ще почувствате напълно подготвени за предизвикателствата на ежедневния живот – стрес, вируси, бактерии,болки в кръста и гърба, дискова херния, дископатия, плексит, ошипяване и т.н
Как протича масажа:
Клиента е легнал на масажната кушетка в позиция тилен лег и е с удобно за него белио или спортно облекло. Използват се следните основни масажни похвати-поглаждане,разстриване,размачкване, ударно-вибрационни похвати и пасивни движения. Към всеки основен похват се прилагат и множество допълнителни и комбинирани похвати, прилагането на които зависи от заболяването съпътстващи проблеми, неговото, развитие, функционалните нарушения и частта коята се масажира.

ЦЕНИ

15лв за 20минути
24лв за 30минути
33лв за 40минути
43лв за 50минути
45лв за 60минути

Лечебния масаж при плексит е чудесен подарък за вашите близки и познати! Подарете им здраве в Център за класически, лечебни, професионални, възстановителни и спортни масажи Fullrelax

Ако имате въпроси или желание за резервация, ние Ви очакваме на телефон: 0893414609
ж.к Редута, улица Детелин Войвода № 16-20 (до зала Фестивална)

User Rating: 5.00 / 5

5.00 от 5 - 2 гласа
Thank You for rating this article.
Обади се!