fbpx

Лечебен масаж при плексит ТОП Цени само за 19лв (30минути) 29лв (60 минути) с Магнезиево олио

С времето  чувстваш изтощен и болки в гърба се засилват старите болежки отново се обаждат? Станало е време да  ЗАПАЗИШ ЧАС на телефон 0893414609

Лечебен масаж при плексит представлява комплекс от различни видове техники на масаж обединени в една единственна цел премахване на хроничната или остра болка в областта на врата,рамото и плешката (лопатка).Всеки клиент при нас получава строго индивидуален подход, при който след диагностициране на проблемите, се набляга на прилагането на определен вид техника, в зависимост от спецификата на проблемите.
За хроничната или остра болка:
Боли едностранно; вие не губите чувствителността си и можете да движите ръката от проблемната страна, но всичко това е адски болезнено – именно затова предпочитате да не го правите и неволно обездвижвате ръката. Боли рамото и плешката, болката може да прониже цялата ви ръка по дължина чак до връхчетата на пръстите. Тя ви изгаря и ако се опитате да обърнете глава, затова започвате да се държите като вдървен (трудноподвижен).
Лечебният масаж е подходящ при обща скованост на тялото, предизвикана от заседналия начин на живот, физически и емоционален стрес, депресивни състояния, безсъние, тревожност, болки в кръста, гърба и ишиас, схванат врат и горната част на гърба, болки в гърба и краката, дископатия и дискови хернии, плексит, невралгия, главоболие и мигрена, ошипяване.

Уникалната формула на магнезиевото олио има мощен лечебен и подхранващ кожата ефект, отпуска мускулатуратаповишава клетъчната енергия и поддържа жизнените процеси в цялото тяло.Ефикасен метод за премахване на болките в лопатките (плешките) Използването му засилва имунната системанамалява нивото на холестерола и мазнините, повлиява диабета и диабетната невропатия, премахва болките, спазмите, крампите и при спортни травми. Успокоява нервната система и подобрява съня. Нормализира кръвното налягане. Регулира калциевия обмен, като облекчава болките в гърба и лопатките (плешките).

Лечебният масаж при плексит е утвърден в лечебната практика на нашият Център за класически, лечебни, професионални,възстановителни и спортни масажи Fullrelax.
Масажа се прилага на всички възрастови групи включително и на деца. Това е напълно безвреден, щадящ масаж. Нека заедно да повишим енергийния Ви баланс, за да предотвратите появата на хронични или здравословни проблеми, за да подсилите тялото си, използвайте силата на Лечебния масаж.
Чрез Лечебния масаж при плексит ще почувствате напълно подготвени за предизвикателствата на ежедневния живот – стрес, вируси, бактерии,болки в кръста и гърба, дискова херния, дископатия, плексит, ошипяване и т.н
Как протича масажа:
Клиента е легнал на масажната кушетка в позиция тилен лег и е с удобно за него белио или спортно облекло. Използват се следните основни масажни похвати-поглаждане,разстриване,размачкване, ударно-вибрационни похвати и пасивни движения. Към всеки основен похват се прилагат и множество допълнителни и комбинирани похвати, прилагането на които зависи от заболяването съпътстващи проблеми, неговото, развитие, функционалните нарушения и частта коята се масажира.

ТОП ЦЕНИ

15лв за 20минути
24лв за 30минути ТОП ЦЕНА Само сега 19лв 30минути
33лв за 40минути
43лв за 50минути
45лв за 60минути ТОП ЦЕНА Само Сега  29лв 60минути

Лечебния масаж при плексит е чудесен подарък за вашите близки и познати! Подарете им здраве в Център за класически, лечебни, професионални, възстановителни и спортни масажи Fullrelax

Ако имате въпроси или желание за резервация, ние Ви очакваме на телефон: 0893414609
ж.к Редута, улица Детелин Войвода № 16-20 (до зала Фестивална)

Ново !!! КЛИКНИ  ТУК и  КУПИ Ваучер за масаж с до 50%ОТСТЪПКА + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА гр.СОФИЯ
Грабни подходящия за теб масаж,който ще премахне болките и схващанията или направи чудесен ПОДАРЪК за любим човек!

User Rating: 4.40 / 5

4.40 от 5 - 5 гласа
Thank You for rating this article.
Обади се!