Масаж при болки в кръста

Масаж при болки в кръста 2Масажа при болки в кръста се прави при различни травми и заболяване на кръста.
Чрез лечебния масаж ще почувствате напълно подготвени за предизвикателствата на ежедневния живот – стрес, вируси, бактерии, болки в кръста и гърба, дискова херния, дископатия, плексит, ошипяване и т.н.

Mасаж при болки в кръста ще Ви помогне да бъдете в хармонията с тялото си, от чиято хармония зависи неговото щастливо съществуване
Всеки от нас поне веднъж се оплаква от нетърпими болки в областта на кръста (долната част на гърба). Всеки клиент при нас получава строго индивидуален подход, като се диагностицират проблемите и съпътстващата остра или хронична болка в кръста или гърба. Ние ще наблегнем на прилагането на определен вид лечебна техника с която ще премахнем чувството за дискомфорт!

Към всеки основен похват се прилагат и множество допълнителни и комбинирани похвати, прилагането на които зависи от конкретния проблем, неговото, развитие, функционалните нарушения и частта коята се масажира.
Масажа подобрява кръвообръщениете както и дейността на лимфната система, жизнено важни за премахване на болката. Постига се подобряване на обмяната на веществата и увеличаване на изхвърлянето на метаболити и токсини от организма.
Не чакайте, а си подарете здраве при нас, като си запишете час.

Бързо ще се отървете от непрестанните болки в областта на кръста. Масажа при болки в кръста е утвърден в лечебната практика на Център за класически, лечебни, професионални, възстановителни и спортни масажи Fullrelax. Нека заедно предотвратим появата на хронични или здравословни проблеми!

ЦЕНИ

15лв за 20минути
24лв за 30минути
33лв за 40минути
43лв за 50минути
45лв за 60
минути 

Ако имате въпроси или желание за резервация,ние Ви очакваме на телефон: 0893414609
ж.к Редута, улица "Детелин Войвода" № 16-20 (до зала Фестивална)

User Rating: 3.86 / 5

3.86 от 5 - 7 гласа
Thank You for rating this article.

Коментари  

#1 Явор 07-05-2017 18:57
Много съм благодарен,болките в кръста изчезнаха и сега мога да се навеждам без проблеми
Цитиране

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Обади се!