Ръчен Антицелулитен масаж

Извайването на фигура е точно по нашата специалност ! Ако те притесняват някои проблемни зони по тялото, не се колебай ЗАПАЗИ Час на телефон 0893414609

Целулита и  масажа който го лекува. През зимата съумяваме да го скрием, но през лятото нежеланите грапавини излизат на бял свят. Антицелулитният масаж служи за профилактика и отстраняване на Целулита . Той стимулира процеси, които помагат на организма ни да се изчисти от целулита. За протичането им се иска време и няколко процедури в студио заЛечебен масаж FULLRELAX- 0893 414 609  

Ръчен Антицелулитен масаж е най-ефективен метод за борбата с досадната ''портокалова'' кожа ,защото се извършва с ръце,а не с уреди по този начин се подобрява кръвоснабдяването на тъканите ,което спомага за намаляването и премахването на подкожните мазнини.

Основната цел на Ръчният Антицелулитен масаж е чрез бавни и плавни движение без болка да се разнесе лимфния застой и подкожните мазнини . За да се постигне максимален ефект от ръчният антицелулитен масаж много зависи от индивидуалната структура и състоянието на организма и обмяната на веществата,спецефични за всеки един човек.При различните хора е необходим различен брой масажи за дълготраен ефект.Антицелулитният масаж ще бъде изпълнен изцяло със вашите предпочитания и проблемни зони като за целта ще бъдат използвани различни видови антицелулитни ,лимфнодрениращи техники.

При ръчният антицелулитен масаж терапевта като прилага техниките на изпълнения,които не приченяват болка-напротив,самият антицелулитен масаж е приятен и плавен и щадящ дори към чувствителна кожа.

ТОП ЦЕНИ

19лв за 30минути
Ако имате въпроси или желание за резервация,ние Ви очакваме на телефон: 0893414609

 ж.к Редута, улица "Детелин Войвода" № 16-20 (до зала Фестивална)

 Ново !!! КЛИКНИ  ТУК и  КУПИ Ваучер за масаж с до 50%ОТСТЪПКА + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА гр.СОФИЯ
Грабни подходящия за теб масаж,който ще премахне болките и схващанията или направи чудесен ПОДАРЪК за любим човек!

User Rating: 5.00 / 5

5.00 от 5 - 1 гласа
Thank You for rating this article.

Коментари  

#2 ВЕСИ 13-06-2017 20:36
Страхотен масаж чувствам се отлично с видими резултати !
Цитиране
#1 Маги 07-05-2017 18:54
Много съм доволна за първи път не чувствам болка от антицелулитен масаж.Горещо препоръчвам!
Цитиране

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Обади се!