Спортен масаж

Дълбокотъканен масаж

Напоследък болките в гърба са ежедневие за теб?Не им се давай!Запази час за  най-подходящия за теб масаж,който ще премахне болките и схващанията.Доверете се на най-древното лечебно средство-масажът!

Oт дълбока древност Спортен масаж е прилаган с лечебна цел.Спортният масаж използва различни масажни похвати,чрез които предизвиква в тялото на пациента промени,които благоприятно премахва възпалителните процеси и засилва кръвообръщението и подобрява лимфата.

Чрез серии от концентрирани техники масажът действа на дълбоките слоеве на мускулите и съединителната тъкан, облекчава болките. Подобрява кръвообръщението. Спортният масаж е полезен при високи нива на стрес, големи физически натоварвания и за профилактика. Масажът се извършва със сила, която е в комфорта на клиента. Често се използва едновременно като диагностичен и терапевтичен метод.
Цени

15лв за 20минути
24лв за 30минути
33лв за 40минути
43лв за 50минути
45лв за 60минути 

Не чакайте, а си подарете здраве при нас, като си запишете час.

Ако имате въпроси или желание за резервация,ние Ви очакваме на телефон: 0893414609
ж.к Редута, улица "Детелин Войвода" № 16-20 (до зала Фестивална)

Всеки клиент при нас получава строго индивидуален подход, като се диагностицират проблемите и съпътстващата остра или хронична болка в кръста или гърба. Ние ще наблегнем на прилагането на определен вид лечебна техника с която ще премахнем чувството за дискомфорт!

Към всеки основен похват се прилагат и множество допълнителни и комбинирани похвати, прилагането на които зависи от конкретния проблем, неговото, развитие, функционалните нарушения и частта коята се масажира. 
Масажа подобрява кръвообръщениете както и дейността на лимфната система, жизнено важни за премахване на болката. Постига се подобряване на обмяната на веществата и увеличаване на изхвърлянето на метаболити и токсини от организма.

Бързо ще се отървете от непрестанните болки в областта на кръста. Масажа при болки в кръста е утвърден в лечебната практика на Център за класически, лечебни, професионални, възстановителни и спортни масажи Fullrelax. Нека заедно предотвратим появата на хронични или здравословни проблеми!

Той подготвя меките тъкани за последващите мануално-терапевтични процедури, подобрява подвижността на тъканите и тяхната еластичност, стимулира лимфния ток в и около меките тъкани на опорно-двигателния апарат. Спомага за нормализиране на патологично повишения мускулен тонус и мускулен спазъм. Използва се както при остри, така и хронични състояния.
Спортният  масаж e осебенно подходящ при :

​обща скованост на тялото, предизвикана от заседнал начин на живот, физически и емоционален стрес, депресивни състояния, храносмилателни проблеми, безсъние, тревожност, болки в кръста, гърба и ишиас, схванат врат и горната част на гърба, болки в гърба и краката, дископатия и дискови хернии, плексит, невралгия, главоболие и мигрена, ошипяване, гинекологични проблеми.

Спортният масаж се прилага като помощно средство в комплексния лечебен процес,за подпомагане възстановяването на опорно-двигателния апарат.
Масажът се използва като лечебно и профилактично средство против усложнение в комплексното лечение при различните заболявания и травми на човешкото тяло .

Има ли болка от Спортният масаж?
Не е задължително да има болка при този вид масаж..


Колко бързо ще получа резултати с спортният  масаж?
Повечето хора съобщават невероятно облекчение веднага след първата или втората  процедура. 
Спортният  масаж ще премахне възпалението както и болезнените области. 

ЦЕНИ

15лв за 20минути
24лв за 30минути
33лв за 40минути
43лв за 50минути
45лв за 60минути 

 Не чакайте, а си подарете здраве при нас, като си запишете час.

Ако имате въпроси или желание за резервация,ние Ви очакваме на телефон: 0893414609
ж.к Редута, улица "Детелин Войвода" № 16-20 (до зала Фестивална)

 

Ново !!! КЛИКНИ ТУК  и Купи Ваучер за масаж с до 50%ОТСТЪПКА + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА гр.СОФИЯ 

Грабни подходящия за теб масаж,който ще премахне болките и схващанията или направи чудесен ПОДАРЪК за любим човек!

Ползи от  Fullrelax ваучер за подарък (масаж):
- Съчетавате полезното с приятното;
- Спестявате време от обикаляне по магазините и моловете;
- Свобода на избор от получателя от големият арсенал на масажи според вкуса и нуждата му.
За рождени дни, Коледа, Свети Валентин или друг празник – с повод или без (пример: подарък за жена, подарък за мъж, подарък за мама, подарък за приятелка, подарък за имен ден, подарък за майка, подарък за баба и дядо, подарък за нея, подарък за него); 

 

 

User Rating: 5.00 / 5

5.00 от 5 - 1 гласа
Thank You for rating this article.

Коментари  

#1 Николай 16-06-2017 20:00
Супер масаж ,много ми хареса професионалното отношение и изпълнението на масажа. Препоръчввам !
Цитиране

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Обади се!