Хиропрактика при болки в гърба,кръста,врата или цялото тяло

 

15300675 1130487217071901 1710398348 n

Чувствате се сковани от работата на бюро, от студената струя на климатика и от недостатъчното движение? Заповядайте в Fullrelax center да ви избавим от болката и дискомфорта! ЗАПАЗИ ЧАС на телефон 0893414609

Хиропрактиката е насочена към заболявания на опроно-двигателният апарат и намира приложение при мускулно-скелетни оплаквания,болки в гърба,дискова херния,дископатия,болки в ставите,ръцете и краката,както и главоболието.Хиропрактиката помага при болки в гърба, врата, ставите на ръцете и краката, както и главоболие.Гръбначният стълб е съставен от 32-34 прешлена закрепени посредством мускули и сухожилия. Когато съществува блокаж,това оказва влияние на цялата нервна система. Нужно е да се направи Хиропрактичната манипулация. Тя се състои в умерен натиск върху определени точки,като това става с голяма скорост и ниска амплитуда на движението. Целта е да се възстанови подвижността на ставите,които са били ограничени вследствие на травма на тъканите. Нараняване на тъканите може да се получи от повтарящи се неправилни движения, седене с лоша стойка на гръбначния стълб, неправилно вдигане на тежък предмет, рязко движение и др. В тези случаи наранените тъкани се променят физически и химически, което може да причини възпаление, болка и намалена функция на гръбначния стълб. Корекцията на засегнатата става или прешлени и тъканите възстановява подвижността, като по този начин облекчава болката.Това е безлекарствен индивидуален подход, който включва преглед и терапия. Препоръчват се и възстановителни упражнения.Хиропрактик терапията е за предпочитане, защото за кратко време нормализира функцията на гръбначния стълб и нервната система. Резултатите са трайни. Масажът облекчава мускулните спазми и болките, възстановява се жизнената енергия в организма

Хиропрактик терапията е за предпочитане, защото за кратко време нормализира функцията на гръбначния стълб и нервната система. Резултатите са трайни. Масажът облекчава мускулните спазми и болките, възстановява се жизнената енергия в организма. Хиропракторите практикуват без лекарства.Всеки пациент получава строго индивидуален подход,при който след диагностициране на проблемите, се набляга на прилагането на определен вид техника, в зависимост от спецификатана проблемите .
Хиропрактиците имат широки диагностични умения.

В кои случаи е полезна Хиропрактиката?
Хиропрактиката е показна при почти всички болести и дисфункции, свързани с гръбначния стълб, като главоболия, мигрени, световъртежи, нарушения в кръвообръщението, болки във врата, гърба или между плешките, различни видове сколиози и неправилни стойки. Хиропрактиката е много ефикасна при лечение на дископатии, болки в кръста или лумбаго, ишиас и също така облекчава болките при предменстуралният синдром. Хиропрактиката на гръбначния стълб може да подобри отделителната дейност, да облекчи дишането и предменструалния синдром, да помогне при бебешките колики. Нейният ефект за преодоляване на функционални смущения на вътрешните органи е практически доказан в много случаи и е предмет на научни изследвания.

Бързо ще се отървете от непрестанните болки в областта на кръста. Хиропрактиката е утвърдена в лечебната практика на Център за класически, лечебни, професионални, възстановителни и спортни масажи Fullrelax. Нека заедно предотвратим появата на хронични или здравословни проблеми!

ЦЕНИ

15лв за 20минути
24лв за 30минути
33лв за 40минути
43лв за 50минути
60лв за 60минути --->ТОП ЦЕНА САМО СЕГА 40лв 60минути
65лв за 70минути

 

Ако имате въпроси или желание за резервация,ние Ви очакваме на телефон: 0893414609
ж.к Редута, улица "Детелин Войвода" № 16-20 (до зала Фестивална)

Христо Господинов ПОВЕЧЕ ЗА МЕН

 

 Ново !!! КЛИКНИ  ТУК и  КУПИ Ваучер за масаж с до 50%ОТСТЪПКА + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА гр.СОФИЯ
Грабни подходящия за теб масаж,който ще премахне болките и схващанията или направи чудесен ПОДАРЪК за любим човек!

 

User Rating: 5.00 / 5

5.00 от 5 - 1 гласа
Thank You for rating this article.

Коментари  

#1 Валя 18-08-2017 20:24
Чудесна процедура!
Болките изчезнаха сега се навеждам благодарение на Вас!
Благодаря Ви!
Цитиране

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Обади се!