Хиропрактика при болки в гърба,кръста,врата или цялото тяло

 

15300675 1130487217071901 1710398348 n

Чувствате се сковани от работата на бюро, от студената струя на климатика и от недостатъчното движение? Заповядайте в Fullrelax center да ви избавим от болката и дискомфорта! ЗАПАЗИ ЧАС на телефон 0893414609

Хиропрактиката е насочена към заболявания на опроно-двигателният апарат и намира приложение при мускулно-скелетни оплаквания,болки в гърба,дискова херния,дископатия,болки в ставите,ръцете и краката,както и главоболието.Хиропрактиката помага при болки в гърба, врата, ставите на ръцете и краката, както и главоболие.Гръбначният стълб е съставен от 32-34 прешлена закрепени посредством мускули и сухожилия. Когато съществува блокаж,това оказва влияние на цялата нервна система. Нужно е да се направи Хиропрактичната манипулация. Тя се състои в умерен натиск върху определени точки,като това става с голяма скорост и ниска амплитуда на движението. Целта е да се възстанови подвижността на ставите,които са били ограничени вследствие на травма на тъканите. Нараняване на тъканите може да се получи от повтарящи се неправилни движения, седене с лоша стойка на гръбначния стълб, неправилно вдигане на тежък предмет, рязко движение и др. В тези случаи наранените тъкани се променят физически и химически, което може да причини възпаление, болка и намалена функция на гръбначния стълб. Корекцията на засегнатата става или прешлени и тъканите възстановява подвижността, като по този начин облекчава болката.Това е безлекарствен индивидуален подход, който включва преглед и терапия. Препоръчват се и възстановителни упражнения.Хиропрактик терапията е за предпочитане, защото за кратко време нормализира функцията на гръбначния стълб и нервната система. Резултатите са трайни. Масажът облекчава мускулните спазми и болките, възстановява се жизнената енергия в организма

Хиропрактик терапията е за предпочитане, защото за кратко време нормализира функцията на гръбначния стълб и нервната система. Резултатите са трайни. Масажът облекчава мускулните спазми и болките, възстановява се жизнената енергия в организма. Хиропракторите практикуват без лекарства.Всеки пациент получава строго индивидуален подход,при който след диагностициране на проблемите, се набляга на прилагането на определен вид техника, в зависимост от спецификатана проблемите .
Хиропрактиците имат широки диагностични умения.

В кои случаи е полезна Хиропрактиката?
Хиропрактиката е показна при почти всички болести и дисфункции, свързани с гръбначния стълб, като главоболия, мигрени, световъртежи, нарушения в кръвообръщението, болки във врата, гърба или между плешките, различни видове сколиози и неправилни стойки. Хиропрактиката е много ефикасна при лечение на дископатии, болки в кръста или лумбаго, ишиас и също така облекчава болките при предменстуралният синдром. Хиропрактиката на гръбначния стълб може да подобри отделителната дейност, да облекчи дишането и предменструалния синдром, да помогне при бебешките колики. Нейният ефект за преодоляване на функционални смущения на вътрешните органи е практически доказан в много случаи и е предмет на научни изследвания.

Бързо ще се отървете от непрестанните болки в областта на кръста. Хиропрактиката е утвърдена в лечебната практика на Център за класически, лечебни, професионални, възстановителни и спортни масажи Fullrelax. Нека заедно предотвратим появата на хронични или здравословни проблеми!

ЦЕНИ

15лв за 20минути
24лв за 30минути
33лв за 40минути
50лв за 50минути
60лв за 60минути 
65лв за 70минути

 

Ако имате въпроси или желание за резервация,ние Ви очакваме на телефон: 0893414609
ж.к Редута, улица "Детелин Войвода" № 16-20 (до зала Фестивална)

Христо Господинов ПОВЕЧЕ ЗА МЕН

 

 Ново !!! КЛИКНИ  ТУК и  КУПИ Ваучер за масаж с до 50%ОТСТЪПКА + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА гр.СОФИЯ
Грабни подходящия за теб масаж,който ще премахне болките и схващанията или направи чудесен ПОДАРЪК за любим човек!

 

User Rating: 5.00 / 5

5.00 от 5 - 1 гласа
Thank You for rating this article.

Коментари  

#1 Валя 18-08-2017 20:24
Чудесна процедура!
Болките изчезнаха сега се навеждам благодарение на Вас!
Благодаря Ви!
Цитиране

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Обади се!