За мен

Христо Господинов Fullrelax.bg

Здравейте, казвам се Христо Господинов,
Завършил съм в НСА "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" СДК Класически, Източноазиатски и Антицелулитен масаж при проф. Крайджикова. Притежавам  (3-три) сертификата от Асоциация на Физиотерапевтите в България и Японска диплома за Юмейхо терапия от Института за Превантивна Медицина и практика Токио Япония и Сертификат за Хиропрактика и Структурна Остеопатия.
Практикувах баскетбол  в продължение на 18 години мислих си,че това ще бъде сферата, в която ще се развивам и работя занапред.
Завърших висшето си образование в НСА "Васил Левски", но не се насочих към треньорска дейност, защото вече се бях запознал  със силата на масажа и мануалната терапия. В професионален спорт често получавах травми и намирах успокоение като се доверявах  на алтернативна медицина. Това ме наведе на мисълта, че новото ми амплоа трябва да бъде носочено към този вид  дейност. Започнах усилено на изучавам всички видове масажи.
Сега се старая да помагам на всеки човек да се справи със съпътстващите го проблеми и изпитвам огромно удоволетворение към това. Силата на масаж и мануалната терапия е да премахва енергийните блокади и да отпуска тялото и духа.

Щастлив съм, когато моите клиент си тръгват с удовлетвореност и благодарност!

 

 

 

 

Обади се!