fbpx

Видове масажи

Масажно студио - София Център

Студио за масажи Fullrelax се намира в широкият център на адрес жк Редута улица Детелин Войвода 16-20 (близост до зала Фестивална на 1км от хотел Плиска и 3км от Орлов мост) Fullrelax разполага с паркинг, където удобно можете да паркирате вашият автомобил.

В нашете студио Fullrelax предлагаме следните видове масажи Класически,Релаксиращ,Лечебен масаж,Лечебен масаж при дискова херния,Масаж при болки в кръста,Масаж при болка в гърба,Масаж при спортни травми,Юмейхо терапия - Сайонджи масаж,Дълбокотъканен масаж,Болкоуспокояващ Тибетски масаж масаж,Лимфодренажен масаж - лимфен дренаж,Лимфен дренаж с апарат за Пресотерапия,Антицелулитен масаж,Китайски точков масаж на глава,Масажна яка


Здравейте,казвам се Христо Господинов                                        

Завършил съм в НСА "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" СДК Класически, Източноазиатски и Антицелулитен масаж при проф. Крайджикова. Притежавам  (3-три) сертификата от Асоциация на Физиотерапевтите в България и Японска Диплома за Юмейхо терапия от Института за Превантивна Медицина и практика Токио Япония

Практикувах баскетбол в продължение на 18 години мислих си,че това ще бъде сферата,в която ще се развивам и работя занапред .

Завърших висшето си образование в НСА ‘’Васил Левски’’ ,но не се насочих към треньорска дейност,защото вече се бях запознал със силата на масажа и мануалната терапия.В професионален спорт често получавах травми и намирах успокоение като се доверявах на алтернативна медицина .Това ме наведе на мисълта ,че новото ми амплоа трябва да бъде носочено към този вид дейност.Започнах усилено на изучавам всички видове масажи.

Сега се старая да помагам на всеки човек да се справи със съпътсващите го проблеми и изпитвам огромно удоволетворение към това.Силата на масаж и мануалната терапия е да премахва енергийните блокади и да отпуска тялото и духа.

Щастлив съм,когато моите клиент си тръгват с удовлетвореност и благодарност!

Обади се!