Подари масаж (Ваучер за масаж)

Fullrelax VoucherПодарете здраве и много положителни емоции в нашият Център за класически, лечебни, професионални, възстановителни и спортни масажи Fullrelax на Вашите  половинки, роднини, приятели и колеги. Със закупеният ваучера за подарък(масаж) Вие ще  се  възползвате от големият арсенал от масажи, лечебни масажи и СПА процедури.

Дарете усмивка и здраве на Вашите роднини, половинки, приятели, колеги или партньори с този ваучер за подарък за богатата ни палитра от услуги!

Fullrelax  ваучер за подарък (масаж) Ви предоставя няколко варианта с които  да дарите здраве и емоционална наслада
- Поглезете  сетивата  му като  подарите масаж със специална масажна СПА процедура
- Балансирайте здравето му или премахнете болките му с лечебен масаж  
- Подарете Fullrelax ваучер за подарък (масаж) с цел да премахнете натрупаната умора, стрес, дискомфорт, болка, следствие от натовареното ежедневие.
- Ако пък не можете да решите кой вариант ви се струва най-полезно за него или нея, можете просто да определите стойността, а той или тя да определи услугата според своя вкус.
 
Ползи от  Fullrelax ваучер за подарък (масаж):
- Съчетавате полезното с приятното;
- Спестявате време от обикаляне по магазините и моловете;
- Свобода на избор от получателя от големият арсенал на масажи според вкуса и нуждата му.
За рождени дни, Коледа, Свети Валентин или друг празник – с повод или без (пример: подарък за жена, подарък за мъж, подарък за мама, подарък за приятелка, подарък за имен ден, подарък за майка, подарък за баба и дядо, подарък за нея, подарък за него);

Промо цени с 50% Отстъпка за Ваучер за Подарък масаж по случай Свети Валентин!
- Романтичен масаж „Перфектния подарък“Истинско шоколадово удоволствие за него или нея! Чувствен масаж, с Вулканични камъни с който наистина ще го поглезите!Само за 20лв вместо за 40лв (30минути) и 30лв вместо 60лв за (60минути)
- Поглезете сетивата като подарите масаж със специална  Тибетска SPA терапия ИН-ЯН терапия  плюс Тайландски масаж на цяло тяло с Вулканични камъни само за 30лв вместо за 60лв (30минути)и 40лв вместо 80лв (60минути)
- Балансирайте здравето му или премахнете болките му с Лечебен масаж на гръб,кръст или цяло тяло плюс Комботерапия уморени крака и ръце само за 35лв вместо 70лв (30минути)и 50лв вместо 100лв (60минути)Целта на масажа е да премахне натрупаната умора, стрес,болка, следствие от натовареното ежедневие и честите болки в гърба и кръста.
Ваучери можете да закупите на място, при нас или да ги поръчате по телефона 0893414609

ОСТАВЯМЕ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ ПРИ НУЖДА ОТ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ - Teлефон за връзка 0893414609

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на Ваучер за Масаж за гр.София в рамките на 48ч за сума над 40лв! 
Тук може да разгледате нашите услуги и цени.

 
Валидност на Ваучера 1(Месец) от датата на закупуване.

Обади се!