fbpx

Класически или Релаксиращ масаж на цяло тяло ПРОМОЦИЯ 20лв (30минути) 30лв (60минути)

Лечебен масаж на гръб


Класически масаж  ПРОМОЦИЯ !!! ЦЕНА ЗА 20лв (30минути) 30лв (60минути)  

Класически  или Релаксиращ масаж на цяло тяло има благоприятен ефект като премахва натрупаната умора върху цялото тяло от заседналия начин на живот, както и хроничната болката в гърба и кръста.

Масажа засилва кръвообръщението,подобрява лимфната система, както и дейността на нервната система. Класическият масаж е отлично профилактично средство за всекидневно здраве!

Ползи от  Fullrelax ВАУЧЕР ПОДАРЪК (масаж):
- Съчетавате полезното с приятното;
- Спестявате време от обикаляне по магазините и моловете;

- Свобода на избор от получателя от големият арсенал на масажи според вкуса и нуждата му.
За рождени дни, Коледа, Свети Валентин или друг празник – с повод или без (пример: подарък за жена, подарък за мъж, подарък за мама, подарък за приятелка, подарък за имен ден, подарък за майка, подарък за баба и дядо, подарък за нея, подарък за него);

Предлаганият масаж е подходящ при обща скованост на тялото, предизвикана от заседналия начин на живот. Класическия масаж е утвърден в лечебната практика на нашият Център за класически, лечебни, професионални, възстановителни и спортни масажи Fullrelax. Ние ще  подходим индивидуално към Вашитенужди независимо дали страдате от стрес, дискомофорт, неспокойствие или Ви мъчат болки в гърба или цялото тяло.Профилактичното прилагане на класически масаж ще подобри вашето физическо и емоционални състояние, както и ще продоврати повторна поява на симптомите. Всяка процедура по масаж се прилагаиндивидуално в зависимост от състоянието на клиента.
Класически масаж е едно от най-древните използвани средства за премахване болката в гърба и кръста, както и за възстановяване на човешкото здраве. Класическия масаж въздейства на целия организъм, като подобрява и укрепва функциите на всички системи и органи в него. Кожните рецептори възприемат и транспортират външните въздействия от масажните техники навътре в организма и оказват благоприятно действие на редица органи и жизнени системи. Постига се подобряване на обмяната на веществатаускоряване на кръвообращението и увеличаване на изхвърлянето на метаболити и токсини от организма. Като най-типичен представител на мануалния масаж е класическият масаж.

ОСТАВЯМЕ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ ПРИ НУЖДА ОТ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ - Teлефон за връзка 0893414609

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на Ваучер за Масаж за гр.София в рамките на 48ч  ВАЖИ  САМО ЗА Класически или Релаксиращ МАСАЖ на гръб,кръст или цяло тяло  за 20лв (30минути) и 30лв (60минути)

Ако желаете да подарите Ваучер за масаж на Ваш близък  се свържете с нас на телефон 0893414609 ,за да уточним детайлите по БЕЗПЛАТНАТА доставката.

гр.София ж.к Редута, улица "Детелин Войвода" № 16-20 (до зала Фестивална)

 

 

Обади се!