fbpx

Лечебен Терапевтичен масаж при болка в гърба,кръста или цялото тяло ПРОМОЦИЯ 20лв (30минути) 30лв (60минути)

Лечебен Терапевтичен масаж се прави при различни травми и заболяване на гърба,кръста или цяло тяло.
Чрез Терапевтичен масаж ще почувствате напълно подготвени за предизвикателствата на ежедневния живот – стрес, вируси, бактерии, болки в кръста и гърба, дискова херния, дископатия, плексит, ошипяване и т.н.

Лечебен Терапевтичен Mасаж  ще Ви помогне да бъдете в хармонията с тялото си, от чиято хармония зависи неговото щастливо съществуване
Всеки от нас поне веднъж се оплаква от нетърпими болки в областта на кръста (долната част на гърба). Всеки клиент при нас получава строго индивидуален подход, като се диагностицират проблемите и съпътстващата остра или хронична болка в кръста или гърба. Ние ще наблегнем на прилагането на определен вид лечебна техника с която ще премахнем чувството за дискомфорт!

Към всеки основен похват се прилагат и множество допълнителни и комбинирани похвати, прилагането на които зависи от конкретния проблем, неговото, развитие, функционалните нарушения и частта коята се масажира. 
Масажа подобрява кръвообръщениете както и дейността на лимфната система, жизнено важни за премахване на болката. Постига се подобряване на обмяната на веществата и увеличаване на изхвърлянето на метаболити и токсини от организма.
Не чакайте, а си подарете здраве при нас, като си запишете час.

Бързо ще се отървете от непрестанните болки в областта на кръста. Масажа при болки в кръста е утвърден в лечебната практика на Център за класически, лечебни, професионални, възстановителни и спортни масажи Fullrelax. Нека заедно предотвратим появата на хронични или здравословни проблеми!

Как протича масажа:
Клиента е легнал на масажната кушетка в позиция тилен лег и е с удобно за него белио или спортно облекло. Използват се  следните основни масажни похвати-поглаждане,разстриване,размачкване, ударно-вибрационни похвати и пасивни движения. Към всеки основен похват се прилагат и множество допълнителни и комбинирани похвати, прилагането на които зависи от заболяването съпътстващи проблеми, неговото, развитие, функционалните нарушения и частта коята се масажира.

Лечебния масаж е чудесен подарък за вашите близки и познатиПодарете им здраве в Център за класически, лечебни, професионални, възстановителни и спортни масажи Fullrelax

Ползи от  Fullrelax ваучер за подарък (масаж):
- Съчетавате полезното с приятното;
- Спестявате време от обикаляне по магазините и моловете;

- Свобода на избор от получателя от големият арсенал на масажи според вкуса и нуждата му.
За рождени дни, Коледа, Свети Валентин или друг празник – с повод или без (пример: подарък за жена, подарък за мъж, подарък за мама, подарък за приятелка, подарък за имен ден, подарък за майка, подарък за баба и дядо, подарък за нея, подарък за него);

ОСТАВЯМЕ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ ПРИ НУЖДА ОТ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ - Teлефон за връзка 0893414609

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на Ваучер за Масаж за гр.София в рамките на 48ч  ВАЖИ  САМО ЗА Класически МАСАЖ на гръб,кръст или цяло тяло  за 20лв (30минути) и 30лв (60минути)

Ако желаете да подарите Ваучер за масаж на Ваш близък  се свържете с нас на телефон 0893414609 ,за да уточним детайлите по БЕЗПЛАТНАТА доставката.

гр.София ж.к Редута, улица "Детелин Войвода" № 16-20 (до зала Фестивална)

Коментари  

#2 Ралица Иванова 03-03-2017 06:58
Супер беше!
Цитиране
#1 Евгения Раданова 31-01-2017 23:26
Страхотен професионалист! Чудесен лечебен масаж,който ме избави от силните болки в гърба и кръста! Сърдечно Ви БЛАГОДАРЯ !
Цитиране

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Обади се!