fbpx

Лечебен масаж на гръб,кръст или цяло ПРОМОЦИЯ 20лв (30минути) 30лв (60минути)

 

Лечебен масаж на гръб,кръст или цяло  представлява съвкупност от различни видове техники и терапии, обединени в едно цяло с цел премахване хроничната болка в гърба и кръста или цялото тяло. Всеки пациент получава строго индивидуален подход, при който след диагностициране на проблемите, се набляга на прилагането на определен вид техника, в зависимост от спецификата на проблемите. 
Лечебният масаж е подходящ при обща скованост на тялото, предизвикана от заседналия начин на живот, физически и емоционален стрес, депресивни състояния, безсъние, тревожност, болки в кръста, гърба и ишиас, схванат врат и горната част на гърба, болки в гърба и краката, дископатия и дискови хернии, плексит, невралгия, главоболие и мигрена, ошипяване.

Лечебният масаж е утвърден в лечебната практика на нашият Център за класически, лечебни, професионални,възстановителни и спортни масажи Fullrelax.
Масажа се прилага на всички възрастови групи включително и на деца. Това е напълно безвреденщадящ масаж. Нека заедно да повишим  енергийния Ви баланс, за да предотвратите появата на хронични или здравословни проблеми, за да подсилите тялото си, използвайте силата на Лечебния масаж.
Чрез Лечебния масаж ще почувствате напълно подготвени за предизвикателствата на ежедневния живот – стрес, вируси, бактерии,болки в кръста и гърба, дискова херния, дископатия, плексит, ошипяване и т.н

Лечебния масаж ще Ви помогне да бъдете в хармонията с тялото си,от чиято хармония зависи неговото щастливо съществуване!
Повишите енергийния си баланс, за да предотвратите появата на здравословни проблеми, както и да  подсилите тялото си, използвайте силата на ЛЕЧЕБНИЯ МАСАЖ.След масажа ще се почувствате напълно подготвени за предизвикателствата на ежедневния живот – стрес, вируси, бактерии, падания, болки в кръста и гърба,дископатия,дискова херния, главоболие, плексит, ошипяване.

Как протича масажа:
Клиента е легнал на масажната кушетка в позиция тилен лег и е с удобно за него белио или спортно облекло. Използват се  следните основни масажни похвати-поглаждане,разстриване,размачкване, ударно-вибрационни похвати и пасивни движения. Към всеки основен похват се прилагат и множество допълнителни и комбинирани похвати, прилагането на които зависи от заболяването съпътстващи проблеми, неговото, развитие, функционалните нарушения и частта коята се масажира.

Лечебния масаж е чудесен подарък за вашите близки и познатиПодарете им здраве в Център за класически, лечебни, професионални, възстановителни и спортни масажи Fullrelax

Ползи от  Fullrelax ваучер за подарък (масаж):
- Съчетавате полезното с приятното;
- Спестявате време от обикаляне по магазините и моловете;

- Свобода на избор от получателя от големият арсенал на масажи според вкуса и нуждата му.
За рождени дни, Коледа, Свети Валентин или друг празник – с повод или без (пример: подарък за жена, подарък за мъж, подарък за мама, подарък за приятелка, подарък за имен ден, подарък за майка, подарък за баба и дядо, подарък за нея, подарък за него);

ОСТАВЯМЕ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ ПРИ НУЖДА ОТ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ - Teлефон за връзка 0893414609

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на Ваучер за Масаж за гр.София в рамките на 48ч  ВАЖИ  САМО ЗА Класически МАСАЖ на гръб,кръст или цяло тяло  за 20лв (30минути) и 30лв (60минути)

Ако желаете да подарите Ваучер за масаж на Ваш близък  се свържете с нас на телефон 0893414609 ,за да уточним детайлите по БЕЗПЛАТНАТА доставката.

гр.София ж.к Редута, улица "Детелин Войвода" № 16-20 (до зала Фестивална)

 

 

 

Коментари  

#2 Георги 03-03-2017 06:57
Много съм доволен и благодарен за хубавия масаж,който ме избави от болките в гърба!
Цитиране
#1 Евгения Раданова 31-01-2017 23:24
Страхотен професионалист! Чудесен лечебен масаж,който ме избави от силните болки в гърба и кръста! Сърдечно Ви БЛАГОДАРЯ !
Цитиране

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Обади се!