fbpx
     ЦЕНТЪР FULLRELAX РАБОТИ С НОРМАЛНО РАБОТНО ВРЕМЕ ПРИ СТРОГО СПАЗВАНЕ НА САНИТАРНО-ХИГИЕННИТЕ ИЗИСКВАНИЯ С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ НА ЧАСОВЕ НА ТЕЛЕФОН 0893414609

Антицелулитен масаж

Понастоящем една от най търсените масажни техники, особено от дамите, е антицелулитния масаж. Чрез него се въздейства най вече върху третия слой на кожата – хиподермата, който лежи под епидермата и дермата и се състои от мастни клетки. С напредването на възрастта, при нерационално хранене, хормонална или генетична обусловеност, мастните клетки в хиподермалния слой могат да се струпат в “островчета” и да образуват целулит.

Целта на антицелулитния масаж е да въздейства върху целулита като го “разбие” и да съдейства за по бързото му дрениране и отстраняване.

Енергичните и бързи похвати използвани при този тип масаж спомагат за физиологичното извайване на третирания участък и за възвръщане на тонуса, еластичността, мекотата и гладкостта на кожата и подкожната тъкан.

Важно правило е целулита да бъде обработван навреме и правилно, защото в противен случай той може да се разпространи и по други телесни части. Антицелулитният масаж е подходящ както за мек, така и за твърд и за оточен целулит, при който се прилагат специални техники.

{jcomments on}

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Прочети още
Обади се сега