fbpx
     ЦЕНТЪР FULLRELAX РАБОТИ С НОРМАЛНО РАБОТНО ВРЕМЕ ПРИ СТРОГО СПАЗВАНЕ НА САНИТАРНО-ХИГИЕННИТЕ ИЗИСКВАНИЯ С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ НА ЧАСОВЕ НА ТЕЛЕФОН 0893414609

Класически масаж

класически_масаж_1024x683.JPGМасажът винаги е добра идея за качествен релакс! :) С масаж при Нас ще се  почувствате като преродени! Запази час на телефон ☎️ 0893414609 

Ценa    
30минути 50лв  60минути 70лв

Класически масаж има благоприятен ефект като премахва натрупаната умора върху цялото тяло от заседналия начин на живот, както и хроничната болката в гърба и кръста.
Масажа засилва кръвообръщението,подобрява лимфната система, както и дейността на нервната система. Класическият масаж е отлично профилактично средство за всекидневно здраве!Предлаганият масаж е подходящ при обща скованост на тялото, предизвикана от заседналия начин на живот. Класическия масаж е утвърден в лечебната практика на нашият Център за класически, лечебни, професионални, възстановителни и спортни масажи Fullrelax. Ние ще  подходим индивидуално към Вашите нужди независимо дали страдате от стрес, дискомофорт, неспокойствие или Ви мъчат болки в гърба или цялото тяло. Профилактичното прилагане на класически масаж ще подобри вашето физическо и емоционални състояние, както и ще продоврати повторна поява на симптомите. Всяка процедура по масаж се прилага индивидуално в зависимост от състоянието на клиента.

Класически масаж е едно от най-древните използвани средства за премахване болката в гърба и кръста, както и за възстановяване на човешкото здраве. Класическия масаж въздейства на целия организъм, като подобрява и укрепва функциите на всички системи и органи в него. Кожните рецептори възприемат и транспортират външните въздействия от масажните техники навътре в организма и оказват благоприятно действие на редица органи и жизнени системи. Постига се подобряване на обмяната на веществатаускоряване на кръвообращението и увеличаване на изхвърлянето на метаболити и токсини от организма. Като най-типичен представител на мануалния масаж е класическият масаж.
Класически масаж се използва за нормализиране на функциите на организма при различните видове травми и заболявания.
Клиента е легнал на масажната кушетка в позиция тилен лег и е с удобно за него белио. Използват се  следните основни масажни похвати-поглаждане, разтриване, размачкване, ударно-вибрационни похвати и пасивни движения. Към всеки основен похват се прилагат и множество допълнителни и комбинирани похвати,прилагането на които зависи от заболяването, неговото, развитие, функционалните нарушения, частта коята се масажира. В зависимост от характера на протичане на възпалението класически масаж може да се прилага всеки ден или през ден или по преценка на масажиста.
Класически масаж на гръб, кръст, ръце и крака плюс лечебен масаж на болезнени зони. При болки в кръста, гърба и ишиас, схванат врат и горната част на гърба, болки в гърба и краката, дископатия и дискови хернии, плексит, невралгия, главоболие и мигрена, ошипяване,емоционален дибаланс.Класически масаж (гръб, кръст или цяло тяло плюс масаж на болезнена зона по избор) При болки в кръста, гърба и ишиас, схванат врат и горната част на гърба, болки в гърба и краката, дископатия и дискови хернии, плексит, невралгия, главоболие и мигрена, ошипяване,емоционален дисбаланс.
Класически  масаж (Масаж на цяло тяло и болкоуспокояващ масаж на болезнена зона по избор) При болки в кръста, гърба и ишиас, схванат врат и горната част на гърба, болки в гърба и краката, дископатия и дискови хернии, плексит, невралгия, главоболие и мигрена, ошипяване.

 Ценa     (30минути)- 50лв (60минути)- 70лв

Ако имате въпроси или желание за резервация,ние Ви очакваме на телефон: 0893414609

Жк Дървеница улица Пловдивско поле 19 ( на 100м от метростанция Мусагеница

Грабни подходящия за теб масаж,който ще премахне болките и схващанията или направи чудесен ПОДАРЪК за любим човек!

 

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Прочети още
Обади се сега