fbpx
     ЦЕНТЪР FULLRELAX РАБОТИ С НОРМАЛНО РАБОТНО ВРЕМЕ ПРИ СТРОГО СПАЗВАНЕ НА САНИТАРНО-ХИГИЕННИТЕ ИЗИСКВАНИЯ С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ НА ЧАСОВЕ НА ТЕЛЕФОН 0893414609

Масажната яка и масаж на главата

Масажна якаЧастичният лечебен масаж на главата е съобразен с анатомичните особености на тази област и се изпълнява в последователност - масаж на задната страна на шията и на раменния пояс, на окосмената част на главата, на лицето и предната страна на шията.
Масажната яка има отличен лечебен ефект при при главоболие, шипове, спондилартроза, шийни дискови хернии, болки в раменете, неврози и невралгии.
Прилаганата техниката на масажът и масажираните участъци се определят на място от терапевта и клиента.
Тези масаж цели подобряване на кръвообръщението и трофиката на тъкани, забавяне процесите на стареене-работи против бръчки, разнасяне на оттоците е от жизнено важно значение. Този масаж може да се съчетае много добре с другите процедури и масажи, които предлагаме.

Масажната яка и масаж на главата е чудесен подарък за вашите близки и познати! Подарете им здраве в Център за класически, лечебни, професионални, възстановителни и спортни масажи Fullrelax

Ако имате въпроси или желание за резервация, ние Ви очакваме на телефон: 0893414609

Жк Дървеница улица Пловдивско поле 19 ( на 100м от метростанция Мусагеница)

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Прочети още
Обади се сега