fbpx
     ЦЕНТЪР FULLRELAX РАБОТИ С НОРМАЛНО РАБОТНО ВРЕМЕ ПРИ СТРОГО СПАЗВАНЕ НА САНИТАРНО-ХИГИЕННИТЕ ИЗИСКВАНИЯ С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ НА ЧАСОВЕ НА ТЕЛЕФОН 0893414609

Масаж при болки в кръста

Масаж при болки в кръста 2Изпитвате умора, болки в гърба и кръста, схващания и напрежение? Доверете се на най-древното лечебно средство - масажът! Запази час на телефон 0893414609

Масажа при болки в кръста се прави при различни травми и заболяване на кръста.
Чрез лечебния масаж ще почувствате напълно подготвени за предизвикателствата на ежедневния живот – стрес, вируси, бактерии, болки в кръста и гърба, дискова херния, дископатия, плексит, ошипяване и т.н.

Mасаж при болки в кръста ще Ви помогне да бъдете в хармонията с тялото си, от чиято хармония зависи неговото щастливо съществуване
Всеки от нас поне веднъж се оплаква от нетърпими болки в областта на кръста (долната част на гърба). Всеки клиент при нас получава строго индивидуален подход, като се диагностицират проблемите и съпътстващата остра или хронична болка в кръста или гърба. Ние ще наблегнем на прилагането на определен вид лечебна техника с която ще премахнем чувството за дискомфорт!

Към всеки основен похват се прилагат и множество допълнителни и комбинирани похвати, прилагането на които зависи от конкретния проблем, неговото, развитие, функционалните нарушения и частта коята се масажира.
Масажа подобрява кръвообръщениете както и дейността на лимфната система, жизнено важни за премахване на болката. Постига се подобряване на обмяната на веществата и увеличаване на изхвърлянето на метаболити и токсини от организма.
Не чакайте, а си подарете здраве при нас, като си запишете час.

Бързо ще се отървете от непрестанните болки в областта на кръста. Масажа при болки в кръста е утвърден в лечебната практика на Център за класически, лечебни, професионални, възстановителни и спортни масажи Fullrelax. Нека заедно предотвратим появата на хронични или здравословни проблеми!

 ТОП ЦЕНИ

15лв за 20минути
24лв за 30минути
33лв за 40минути
43лв за 50минути
45лв за 60
минути  ТОП Цена САМО СЕГА 30лв 

Ако имате въпроси или желание за резервация,ние Ви очакваме на телефон: 0893414609

Жк Дървеница улица Пловдивско поле 19 ( на 100м от метростанция Мусагеница)

Ново !!! КЛИКНИ  ТУК и  КУПИ Ваучер за масаж с до 50%ОТСТЪПКА 

Грабни подходящия за теб масаж,който ще премахне болките и схващанията или направи чудесен ПОДАРЪК за любим човек!

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Прочети още
Обади се!