fbpx
     ЦЕНТЪР FULLRELAX РАБОТИ С НОРМАЛНО РАБОТНО ВРЕМЕ ПРИ СТРОГО СПАЗВАНЕ НА САНИТАРНО-ХИГИЕННИТЕ ИЗИСКВАНИЯ С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ НА ЧАСОВЕ НА ТЕЛЕФОН 0893414609

Специализиран уред при травми на опорно-двигателният апарат Thera Gun

Theragun-Muscle-Recovery.jpg

Една от последиците на интензивното спортуване е мускулна болка и понякога мускулни травми. Всеки, който тича,кара велосипед,ски или практикува често някакъв спорт е изпитвал това в определена степен.  осигурява подобряване на симптомите, но често хората, които спортуват интензивно се научават да живеят с болката и дискомфорта. Уред, наречен TheraGun намира високо технологичен начин да предостави дълбокотъканно лечение, което води до намаляване на болката и дискомфорта без да се наранят тъканите.

Когато уреда е включен се създава вибрационен масаж с голяма скорост, 40 удара в секунда.Обикновено се използва в зоните, които са болезнени и по този начин води до подобряване на кръвообращението и премахване на болката и дискомфорта. Също така ускорява процеса на възстановяване между отделните тренировки. TheraGun може да се използва и при нетрениращи хора, които имат болки и дискомфрот в различни зони на тялото.Чувството е приятно , не е болезнено и не наранява меките тъкани.

Ползите от TheraGun са :

– намалява болката
– увеличава мобилността
– подобрява се лимфния дренаж
– успокоява нервната система
– добра превенция за мускулни болки и травми

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Прочети още
Обади се!