fbpx
     ЦЕНТЪР FULLRELAX РАБОТИ С НОРМАЛНО РАБОТНО ВРЕМЕ ПРИ СТРОГО СПАЗВАНЕ НА САНИТАРНО-ХИГИЕННИТЕ ИЗИСКВАНИЯ С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ НА ЧАСОВЕ НА ТЕЛЕФОН 0893414609

Традиционен Кралски Тайландски масаж на цяло тяло+ Геотермална SPA терапия с Вулканични камъни HOT STONE

Традиционен кралски тайландски масаж на цяло тяло, плюс геотермална SPA терапия с вулканични камъни
Кралски тайландски масаж е една от най-старите форми за масаж на земята. Всяка култура си има начини за облекчаване на човешките здравословни проблеми. Източната медицина и медитация имат повече от 5500-годишна традиция. Този масаж се основава на петте най-стари елемента: земя, вода, огън, вятър и пространство. Ако петте елемента се поддържат в баланс, умът и тялото работят с пълен капацитет. Източната медицина има различни методи, описани и практикувани от векове. Сред тях е Кралски тайландски масаж, който е един от най-практичните и ефективни методи за възстановяване на енергията и поддържане на баланса в човешкия организъм.

В лечението терапевта се фокусира върху специфични части от тялото, като този вид масаж използва натурални продукти като като сусамово олио, зехтин, масло от сандалово дърво. След масажа се поставят Горещи вулканични камъни които увеличават кръвния поток и клетъчния метаболизъм в третираните зони, релаксират мускулите, успокояват болката и хроничните възпалителни процеси.

Енергийното въздействие на вулканичните камъни и релаксиращия ефект на мануалния масаж балансира биопотоците в тялото. Така се помага на тялото да приема и отдава енергия. Тайландските методи за масаж, освен различни масла, използват поставяне на камъни, кал и билки. Тайландските (Тай билкови) лапи имат способността да предизвикват дълбок мускулен релакс. По този начин масажът използва топлина, за да отвори порите, за да се абсорбират билковите екстракти. Този масаж е идеален за болезнени мускули и стави.

Кралски тайландски масаж може да се използва като самостоятелна терапия, като предпазна мярка срещу заболяванията или като съпътстваща процедура заедно с други лечебни техники. Това е идеален начин за отпускане, за общо добро здраве и благополучие. Смята се, че Кралски Тайландски масаж повишава дължината на вашия живот, като прочиства и изостря вашите сетивни органи и поддържа функциите на вътрешните органи.

Геотермалната SPA терапия с вулканични камъни се препоръчва при:
• Преумора;
• Главоболие;
• Общи мускулни и ставни болки;
• Състояние на пренапрегнатост, нервност и стрес.
Терапията включва няколко елемента:
• Мануален масаж;
• Термичното и отпускащо в дълбочина мускулите -благотворно действие на вулканичните камъни;
• Съживяващият афродизиак ефект на шоколада(какаото) за кожата и съзнанието;
• Зареждане на енергийните центрове с програмирани кристали.

Масажът завършва с подреждане на полускъпоценни камъни по чакрите и момент за релакс. Терапията с топли вулканични камъни е уникално средство да релаксирате мускулатурата и ума, като същевременно прогоните вирусите и настинката. Активизирате имунната си система и заредете енергийните си центрове с помощта на камъни от изстинала магма. Излезналите от недрата на Земята камъни задържат топлината дълго време като я отдават бавно и равномерно, създавайки усещане за разливаща се мека топлина по цялото тяло. Цялостното божествено преживяване се допълва и от аромотерапията от етеричните масла и специфичната масажна техника.

{jcomments on}
Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Прочети още
Обади се!