fbpx
     ЦЕНТЪР FULLRELAX РАБОТИ С НОРМАЛНО РАБОТНО ВРЕМЕ ПРИ СТРОГО СПАЗВАНЕ НА САНИТАРНО-ХИГИЕННИТЕ ИЗИСКВАНИЯ С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ НА ЧАСОВЕ НА ТЕЛЕФОН 0893414609

Юмейхо терапия - Сайонджи масаж

 umeiho.jpg

 Напоследък болките в гърба са ежедневие за теб?Не им се давай!
Подарете си повече здраве с един масаж със силен лечебен ефект!Върнете хармонията в тялото и ума си!

ЗАПАЗИ ЧАС на телефон 0893414609                                               Повече за Юмейхо масажа :
 
   Юмейхо масажЮмейхо масаж е лечебен метод, който се основава на мануални действия, извършвани върху цялото човешко тяло с цел премахване на остра или хронична болка както и подобряване на здравето. Състои се от 100 похвата. Известен е и под името "Хълбочна изправяща притискащо-разтриваща терапия" или "Източен специален божествен масаж", но истинското му име е Юмейхо терапия. Юмейхо терапия - лечебна терапия, която дава много добър и бърз ефект при много заболявания на опорно-двигателния апарат.
Юмейхо масажа е особено подходящ при обща скованост на тялото, предизвикана от заседнал начин на живот, физически и емоционален стрес, депресивни състояния, храносмилателни проблеми, безсъние, тревожност, болки в кръста, гърба и ишиас, схванат врат и горната част на гърба, болки в гърба и краката, дископатия и дискови хернии, плексит, невралгия, главоболие и мигрена, ошипяване, гинекологични проблеми.
Юмейхо масаж е утвърден в лечебната практика на нашият Център за класически, лечебни, професионални, възстановителни и спортни масажи Fullrelax.

Юмейхо терапия-Метод за увеличаване жизнените сили на организма чрез завръщане към Природата,метод на източен специален Божествен масаж изграден като система от Масаиуки Сайонджи
Когато се появи хълбочно-ставно разместване(изкълчване), телесното тегло губи равновесие върху краката и това е причинява вредно влияние върху гръбначния стълб и даже върху костите на цялото тяло. Хълбочното разместване също причинява болка напрежение на телесната мускулатура и съединителната тъкан и накрая 5 смущава кръвообращението. Това е една от важните причини,които предизвикват заболяване и намаляват защитните сили на тялото. Хълбочно-изправящата, притискащо-разтриваща терапия, както и масажът с пръсти могат изцяло да отстранят смущенията костите и мускулите.
Мануалните терапевтични действия, които се прилагат с цел профилактика или възстановяване, включват:
• техники за лечение на костите и ставите и пасивна гимнастика на ставите;
• практики от акупресурата и рефлексотерапията;
• специални масажни техники и практики;
стречинг елементи (удължаване и разтягане);
• методики за възстановяването на стойката на тялото, както в статично, така и в активно положение;
• упражнения за подобряване на биомеханиката на двигателния апарат и други;
• японски точков масаж на лицето с цел премахване на стреса и напрежението.

Юмейхо терапия-Метод за увеличаване жизнените сили на организма чрез завръщане към Природата,метод на източен специален Божествен масаж изграден като система от Масаиуки Сайонджи
Източен специален Божествен масаж - В основата на понятието стои метода на Божествения масаж. За разликата между Божествен и Духовен.
Божествен метод-Метод даден отгоре, получен отвътре, чрез вътрешно вглъбяване или просветление. Пример за Божествено Будо е Айкидо
Духовен метод-метод в основата на който стои нечия земна човешка опитност, метод пречупен през нечие земно съзнание при създаването и въвеждането му като система.
Юмейхо терапия се състои от методичното прилагане на сложен комплекс от мануални действия и физически упражнения, чиято цел е да възстанови функционалния баланс на човешкия организъм. Тя съчетава сложни процеси на физическо и духовно ниво, увеличава жизнените сили на организма чрез завръщане към природата. По този начин се премахват или подобряват широка гама от неразположения, които могат да доведат до остри и хронични заболявания.
Въпреки че тази терапия е замислена като профилактика, Юмейхо се наложи като лечебен метод. Лекува или намалява причините за функционалните нарушения, които с времето могат да се превърнат в хронични заболявания. По същия начин Юмейхо терапията може да се прилага с цел превенция или прекратяване на развитието на вече съществуващи заболявания.
Лечебния масаж е чудесен подарък за вашите близки и познати! Подарете им здраве в Център за класически, лечебни, професионални, възстановителни и спортни масажи Fullrelax

ЦЕНИ

50лв -30минути
60лв -50минути
70лв-60минути
100лв+ ДИАГНОСТИКА и КОНСУЛТАЦИЯ -65минути 

Ако имате въпроси или желание за резервация, ние Ви очакваме на телефон: 0893414609

Жк Дървеница улица Пловдивско поле 19 ( на 100м от метростанция Мусагеница)

 47054561_634303703638781_3928920586415243264_n.jpg   

 

Грабни подходящия за теб масаж,който ще премахне болките и схващанията или направи чудесен ПОДАРЪК за любим човек!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{jcomments on}

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Прочети още
Обади се сега